EEN ZINTUIGLIJKE ERVARING @ PRINCES STREET

We nemen je mee naar Johnnie Walker Princes Street in Edinburgh. Daar begint onze experience tour. In de diverse bars en unieke themakamers, gaan we al jouw zintuigen laten prikkelen! Tijdens deze onvergetelijke ervaring ga je cocktails proeven die speciaal op jouw smaakprofiel zijn afgestemd.

EEN UNIEKE PROEVERIJ MET DE WHISKY MAKERS

Tijdens deze experience tour nemen we je ook mee in een onvergetelijke proeverij met exclusieve whisky’s die rechtstreeks uit het originele vat komen. Onder leiding van een van onze whisky makers leer je dat whisky steeds evolueert aangezien de vaten in de loop der jaren ook zijn veranderd en dat proef je echt! Als aandenken aan deze speciale ervaring, ontvang je ook nog een cadeaupakket.

DISTILLEERDERIJ - TOUR

De volgende dag nemen we je mee naar Glenkinchie en ontdek je deze Victoriaanse distilleerderij. Tijdens de tour zie je hoe de zeldzame Lowland stijl whisky wordt gemaakt.

ETEN & DRINKEN

Al het eten en drinken wordt uiteraard voor jou geregeld. We bieden je unieke eet- en drinkervaringen in zowel Princes Street als bij de andere locaties in en rond Edinburgh. Alvast een tip: de hippe rooftop bar van Princes Street heeft een prachtig uitzicht op het kasteel van Edinburgh, de stad zelf en het achterland: de High- en Lowlands. Geniet van je cocktail, het gezelschap en de views!

VERBLIJFPLAATS

Een verblijf in een luxe hotel en alle transfers van en naar de luchthaven, naar de distilleerderij en naar het hotel worden voor jou geregeld.
Geniet met andere woorden van een volledig verzorgde Johnnie Walker Experience!